أم علي بالمكسرات Ezlb9t10
أم علي بالمكسرات Ezlb9t10
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولتسجيل دخول الاعضاء

 

 أم علي بالمكسرات

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
احمد طنطاوي
عضو برونزى
عضو برونزى



ذكر
عدد الرسائل : 701
نقاط : 11191
تاريخ التسجيل : 09/12/2008

أم علي بالمكسرات Empty
مُساهمةموضوع: أم علي بالمكسرات   أم علي بالمكسرات I_icon_minitimeالسبت فبراير 13, 2010 5:32 pm

أم علي بالمكسرات W6w2005041915213957163f99
أم علي بالمكسرات


المقادير:

• 5 أكواب لبن حليب محلي.
• 5 رقائق جلاش.
• 2 معلقة كبيرة زبد.
• 3 معالق كبيرة كريمة لباني.
• نصف كوب زبيب.
• ربع كوب بندق.
• ربع كوب لوز.


أم علي بالمكسراتأم علي بالمكسرات Um-ali-with-nuts

طريقة:

1- حطي الجلاش على صاج أو صينية للفرن وحمصيه في فرن.
2- أحضري البندق واللوز وحطيهم على صاج أو صينية للفرن، وحمصيهم في الفرن لمدة 4 دقائق.
3- في الوقت اللي أنتِ بتحمّصي فيه المكسرات سخني اللبن.
4- قطعي رقائق الجلاش إلى قطع متوسطة وحطيها في طاجن كبير، وضيفي إليها البندق واللوز والزبيب وبعد كده حطي اللبن في ثلثين الطاجن.
5-
سخني الفرن حتى درجة حرارة متوسطة (200 مئوية)، وحطي الطاجن في الفرن لمدة
15 دقيقة أو لغاية ما تلاقي إن رقائق الجلاش بدأت في امتصاص اللبن.

6-
خرجيه من الفرن وضيفي إليه الزبدة والكريمة من على الوش، ودخليه الفرن
تاني لمدة 20 دقيقة أخرى أو لغاية ما تلاقي لونه بقى ذهبي خرجيه..
وبالهنا والشفا.

--------------------
منقووووول
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
bassam
صاحب المنتدى
bassam


ذكر
الفأر
عدد الرسائل : 1829
تاريخ الميلاد : 17/11/1996
العمر : 27
العمل/الترفيه : طالب
نقاط : 11133
تاريخ التسجيل : 08/12/2008

أم علي بالمكسرات Empty
مُساهمةموضوع: رد: أم علي بالمكسرات   أم علي بالمكسرات I_icon_minitimeالأحد فبراير 14, 2010 9:24 am

وااااااااااااااااااو على الاكل الجميل تسلم ايدك يا غالى
أم علي بالمكسرات 873500
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://samsom.ahlamontada.net
 
أم علي بالمكسرات
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: اطباق الاطفال-
انتقل الى: