1- حطي الجلاش على صاج أو صينية للفرن وحمصيه في فرن. 2- أحضري البندق واللوز وحطيهم على صاج أو صينية للفرن، وحمصيهم في الفرن لمدة 4 دقائق. 3- في الوقت اللي أنتِ بتحمّصي فيه المكسرات سخني اللبن. 4- قطعي رقائق الجلاش إلى قطع متوسطة وحطيها في طاجن كبير، وضيفي إليها البندق واللوز والزبيب وبعد كده حطي اللبن في ثلثين الطاجن. 5- سخني الفرن حتى درجة حرارة متوسطة (200 مئوية)، وحطي الطاجن في الفرن لمدة 15 دقيقة أو لغاية ما تلاقي إن رقائق الجلاش بدأت في امتصاص اللبن. 6- خرجيه من الفرن وضيفي إليه الزبدة والكريمة من على الوش، ودخليه الفرن تاني لمدة 20 دقيقة أخرى أو لغاية ما تلاقي لونه بقى ذهبي خرجيه.. وبالهنا والشفا. -------------------- منقووووول
bassam صاحب المنتدى
عدد الرسائل : 1829 تاريخ الميلاد : 17/11/1996 العمر : 28 العمل/الترفيه : طالب نقاط : 11352 تاريخ التسجيل : 08/12/2008
موضوع: رد: أم علي بالمكسرات الأحد فبراير 14, 2010 9:24 am
وااااااااااااااااااو على الاكل الجميل تسلم ايدك يا غالى